Lär dig leda dig själv och andra med utbildning online 

YESbox Talent

SEK0.00 0 tim

Kostnadsfritt kortwebbinarie | Led med EQ och förstå vår sociala hjärna

Read reviews

Kostnadsfritt kortwebbinarie | Led med EQ och förstå vår sociala hjärna

Vill du lära dig hur du får med dig medarbetare? Detta är andra kortwebbinariet av två. Lär dig hur du följer upp det emotionella engagemanget. Med emotionellt engagemang ökar förutsättningarna för både lojala/nöjda medarbetare och kunder. Utbilda dig själv och organisationen i EQ. Följ sedan upp kontinuerligt genom att mäta om grundläggande sociala förutsättningar finns på plats.

Course structure

Följ det emotionella engagemanget
Med emotionellt engagemang som är i linje med verksamhetens riktning ökar förutsättningarna för både lojala/nöjda medarbetare och kunder. Något som skapar mod, medkänsla och resultat!

Utbilda dig själv och organisationen i EQ. Följ sedan upp kontinuerligt genom att mäta om grundläggande sociala förutsättningar finns på plats. Det vill säga har medarbetarna förutsättningar att prestera - det handlar om att mäta det emotionella engagemanget.

Att mäta är en förstärkning av kunskapen om hjärnan och SCARF, och ett sätt att hålla kunskapen vid liv. En process för löpande dialog är central för organisationens utveckling framåt.

Du får med dig konkreta metoder för att mäta, löpande följa upp och hantera emotionellt engagemang i teamet såväl som i organisationen. Du får även tips på smarta sätt att lägga upp processen och genomförande av bra dialoger kring det emotionella engagemanget.
Webbinariet hålla av Kicki Molin & Eva Eliasson med kompletterande kunskaper.
https://www.motivation.se/kurser/yesbox-talent/

Teacher

Kicki Molin kicki@yesboxtalent.se

Loading...